Caz Timișoara, deratizare. Ce substanțe au fost folosite

Doi copii și mama unuia dintre ei au murit după ce au prezentat simptomele unei intoxicați, în urma unei deratizări. Ce substanțe au fost folosite.

"Astăzi am primit sesizare privind decesul a trei persoane la locaţie. Efectuăm o primă cercetare pentru a identifica clasa de substanţe. La faţa locului sunt 200 de apartamente, s-au evacuat persoane de la etajele 3,4 şi şase.  Pe casa scării între etajele 3 şi 4 s-a constatat prezenţa slabă a unei substanţe neurotoxice. La unele apartamente s-a înregistrat un nivel slab al substanţei, dar la altele un nivel mediu.

În procesul verbal făcut de firma care a făcut deratizarea s-a constatat că s-au folosit: Deadynă 100 g, Cipermetrină concentrație 6,85%, Tetrametrină concentrație 1,25%, Coformulați 100 g, Raticid Rodex Pasta. Activitatea desfăşurată de firmă pe 14 noiembrie a fost realizată în baza unui acord cu asociaţia de proprietari. Nu s-au folosit substanţe radioactive. Nivelul cel mai ridicat de substanţe a fost identificat la nivelul etajelor 3 şi 4.  Am luat măsura evacuării imobilului, transportul persoanelor către spitale şi continuarea ventilării spaţiilor afectate", au transmis reprezentanţii ISU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel