Cătălina Ponor, medalie de argint la sol

catalina-ponor
catalina-ponor

 Cătălina Ponor s-a răzbunat pentru medialia pierdută la bârnă, reușind un exercițiu  perfect la sol, dar depunctată din cauza dificultății exercițiului a reușit doar medalia de argint. În schimb, Sandra Izbașa a ratat exercițiul în final și s-a clasat doar pe locul 8.

Intrată a patra în finala de la sol, Cătălina Ponor s-a răzbunat pentru medalia de bronz pierdută la bârnă, în urma contestației americancei Alexandra Raisman și a reușit câștigarea medaliei de argint.

Ponor a fost notată cu 15.200, publicul huiduind în momentul afişării acesteia, nemulţumit de nota prea mică.

 Sandra Izbaşa a închis finala, dar şi participarea României în concursurile de gimnastică, cu o evoluţie bună, dar umbrită chiar în final de o mare ratare, fiind notată cu 13.333.

 Podiumul a fost ocupat, în ordine, de Alexandra Raisman (SUA, 15.600), urmată de Cătălina Ponor (15.200) şi de Alia Mustafina (Rusia, 14.900).

La Londra, delegaţia feminină a României a mai cucerit medalia de bronz pe echipe şi aurul la sărituri, prin Sandra Izbaşa.

 După 11 zile ale competiţiei olimpice, România are 9 medalii (2-5-2), cucerite astfel: aur - Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint - Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz - echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel