CÂT de TARE! Un prezentator TV făcea LIVE de-acasă. Ce-a ieșit merită văzut! VIDEO

Meteorologul american Paul Dellegatto prezenta, de acasă, prognoza pe următoarele zile atunci când a fost întrerupt de un musafir nepoftit.

Meteorologul american Paul Dellegatto prezenta, de acasă, prognoza pe următoarele zile atunci când a fost întrerupt de un musafir nepoftit. Brody, câinele prezentatorului Fox News, a intrat în cadru, chiar în direct.

„Haide, vino aici, prietene. Haide. Iertați-mă, hărțile nu mai funcționează, fiindcă a dat cățelul cu capul de laptop și nu mai merge. Deci lăsați-mă să vă prezint prin vorbe prognoza", a explicat Dellegatto, în direct, cât își mângâia cățelul.

Bordy a captat toată atenția

„Acum că meteorologul Fox 13 Paul Dellegatto este înapoi în studio, mulți dintre voi îi duceți dorul companionului său de stat acasă, Brody. Uitați aici cum a făcut acum o lună, când Brody a captat toată atenția", se arată în descrierea videoclipului recent urcat pe YouTube.

Reacțiile nu au început să apară. „Are o poză cu cățelul pe biroul său. Ce adorabil!", a comentat o utilizatoare. „Mult mai bine decât toate știrile triste cu care suntem blocați în fiecare zi!", a scris un internaut, în secțiunea de comentarii. „100% șansă de lins", a glumit un alt utilizator, făcând aluzie la comportamentul câinilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel