Urmărește emisiunea live



Cât costă un prânz copios în Grecia vs cât dau românii pentru o masă în România, atunci când merg în vacanță

Cât costă un prânz copios în Grecia vs cât dau românii pentru o masă în România, atunci când merg în vacanță / Foto: Pixabay
Cât costă un prânz copios în Grecia vs cât dau românii pentru o masă în România, atunci când merg în vacanță / Foto: Pixabay

Află în articol cât costă un prânz copios în stațiunile din Grecia.

Dan Adrian Drăgan, administratorul Forum Grecia, a explicat într-o postare pe Facebook câți bani a cheltuit pentru un prânz în stațiunea Skala Maries, situată pe partea vestică a insulei Thassos, pentru trei persoane.

VEZI ȘI: De câți bani ai nevoie pentru a merge în vacanță în Grecia

Cât costă un prânz pentru trei persoane în Thassos

"Tot văd în presa din România titluri care vă sperie că au crescut prețurile în Grecia de câteva ori. Păi hai să vedem ce am pățit noi azi, cu poze și bon, să fie transparență. Vă traduc și bonul, ca să fie bine, pentru 3 adulți înfometați:

- pâine, 2 euro.

- salată, 5 euro.

- bougourdi, 6 euro.

- burger, 9 euro.

- mix-fish cu fructe de mare, pentru 2 persoane, 42 euro (nu lipsea caracatița iar peștele mare a fost o doradă).

- ouzo din Thassos, 9 euro.

- cafea grecească dubla, 2.5 euro.

- apa, 1.5 euro.

Deci 3 persoane, 77 euro, pe malul mării, cu super view. Desert, din partea casei, că așa e la noi în Thassos. Și da, am luat și la pachet. Pe voi cât v-a mai costat un prânz mult și bun cum așa cum am pățit noi?! Dar tot așa văd rog, poze și bon, să nu batem câmpii", a scris Dan Adrian Drăgan, pe Forum Grecia, un grup de pe Facebook.

"Porții generoase, foarte gustoaseporții generoase, foarte gustoase"

Ulterior, în comentarii, și alți români au povestit cât au dat pentru un prânz în vacanță în Grecia.

"Pelion, astăzi: 2 ouzo, 2 porții - pește și pui la grătar, salata tzatziki, pâinea casei, o carafa de 1/2 litru vin, desert din partea casei, porții generoase, foarte gustoase, total 37,80 euro", scris un internaut.

"Ieri în Corfu: o doradă cu cartofi prăjiți și salata, saganaki de stoici, lamb chops, jumăte de litru de vin alb, apă minerală și un ice tea - 52 euro", a scris o altă româncă.

Cât a plătit o româncă pentru o masă într-un sat din Timișoara

"Într-un sat lângă Timișoara …270 de lei un “platou”..unde predominau cartofii, în plus au fost vreo 2 bucăți de ceafă, niște ficatei și 2 pulpe. Salată 22 de lei, limonada 23 de lei, o porție de pâine 10 lei, 14 lei - 50 ml de palinca de caisă, suc ,apă, 2 deserturi. 6 persoane - 1.100 de lei (ne-a făcut discount 100 de lei) am plătit 1.000 de lei. Pentru România mi se pare exagerat", a scris o femeie.

"Am poze, n-am bon. Nicio masă nu ne-a dus mai mult de 20 de euro de persoană. Antreuri, fel principal, vinul casei. Desertul aceleiași case. S-o fi scumpit și în Grecia, dar în România au explodat prețurile, cel puțin în București. 360 de lei doi burgeri, o sticlă de vin (nu, nu din anul nașterii mele) și un desert nereușit. Nici vita n-a fost Kobe", a scris altcineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel