De câți bani ai nevoie pentru a merge în vacanță în Grecia

De câți bani ai nevoie pentru a merge în vacanță în Grecia / Foto: Pixabay
De câți bani ai nevoie pentru a merge în vacanță în Grecia / Foto: Pixabay

Află în articol de câți bani ai nevoie.

Vacanțele în Grecia sunt foarte iubite de români. Aceștia aleg această destinație pentru plajele curate și peisajele de vis. Dacă nu ai fost niciodată în Grecia, dar îți dorești să mergi acolo în concediu, află că un aspect foarte important când vine vorba despre organizarea vacanței la greci este bugetul.

Nu în zadar românii întreabă adesea pe grupurile de pe rețelele sociale cu ce sumă ar trebui să pornească la drum ca să acopere toate cheltuielile necesare pentru mâncare, combustibil, în cazul în care merg cu mașina, cazare sau pentru diverse activități de relaxare. Dan Adrian Drăgan, administratorul Forum Grecia, a explicat într-o postare de ce buget ar avea nevoie românii care vor să meargă pe Insula Thassos din Grecia.

De câți bani ai nevoie pentru a merge în Grecia

"Fie că ești începător, fie că revii pe insulă după câțiva ani, e foarte greu să îți spună cineva bugetul de care ai nevoie pentru a petrece un concediu frumos. Sunt într-adevăr costuri fixe, precum vignetele, taxele de autostradă și ferry, însă costurile aferente cazării, mâncării și distracției sunt foarte diferite de la om la om.

Poate vrem cazare de lux, pe plajă, și dăm 5000 euro pe zece nopți. Poate găsim o cazare decentă și curată, și dăm 400 euro pe zece nopți. Poate unii dintre noi se satură cu o salată de 7-10 euro sau un gyros de 4-10 euro, iar alții vor să mănânce peștele ăla bun de 80 euro per kg sau sa se răsfețe cu un homar de 100 euro per kg. Poate unii dintre noi bem doar apă plată cu 2 euro iar alții bem 5 beri de 4.5 euro fiecare.

Poate la șezlong tragem 5 ore de un frappe de 4 euro sau poate ne luam vreo 2 sticle de vin cu 50 euro. Poate unii aleg să meargă cu vaporașul în excursie și văd insula de pe mare cu 30 euro sau poate alții vor să închirieze și să conducă singurei o bărcuță cu 130 euro.

Poate că degeaba vrem să știm bugetul dinainte, când de fapt o să cheltuim în concediu fix bugetul pe care îl avem cu noi în buzunar", a scris Dan Adrian Drăgan, administratorul Forum Grecia, un grup de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel