CASA VERDE 2016. Satu Mare: APM mai poate primi aproape 100 de dosare la Casa Verde

CASA VERDE 2016. Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare mai poate primi aproximativ 100 de dosar pentru programul Casa Verde, după ce fondurile au fost suplimentate cu 25%, a anunţat instituţia, miercuri, printr-un comunicat de presă.

'Având în vedere dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, vă informăm că bugetul alocat pentru programul Casa Verde Clasic a fost suplimentat cu 25% pentru fiecare judeţ, începând cu data de 12 octombrie 2016. Suma disponibilă în acest moment este 585.113 lei, se mai pot depune aproximativ 97 de dosare', precizează sursa citată.

CASA VERDE 2016. Iniţial, judeţului judeţului Satu Mare i-a fost alocată suma de un milion de lei, care ar putea ajunge pentru circa 170 de beneficiari.

CASA VERDE 2016. Casa Verde a început mai greu în judeţul Satu Mare din cauza faptului că programul de eliberare a extraselor de Carte Funciară de la Oficiul de Cadastru a fost blocat săptămâna trecută.

Astfel, foarte multe persoane nu au putut să obţină acest document şi, în consecinţă, nu au putut avea dosarele complete. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel