„Carmen Șerban a murit”, fake news: Mama a început să plângă

Carmen Șerban
Carmen Șerban

Carmen Șerban, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars, a vorbit despre știrea falsă potrivit căreia ar fi murit. Mamei acesteia i s-a făcut rău atunci când a aflat.

Carmen Șerban a fost invitată la emisiunea „Agenția VIP", acolo unde a povestit pe larg totul despre știrea falsă care a șocat o țară întreagă. „Mama a început să plângă. (...) Nu se fac glume de astea, condoleanțe familiei! Nu mi s-a întâmplat nimic, nu am făcut niciun accident. Sunt un om iubit de Dumnezeu pentru că mă rog. Vreau să le spun oamenilor că nu trebuie să deschidă aceste știri, ei comentează și fac trafic”, a spus Carmen Șerban.

„Oamenii sunt revoltați, pentru că sunt batjocoriți, pentru că se joacă atât cu imaginea mea, cât și cu sufletul unor oameni. Eu am o legătură cu toți acești oameni și nu ne putem bate joc de el. Tata e mai slobod la gură și a zis și el de toate, s-a enervat, mama a început să plângă.

Dacă nu era fratele meu acasă, făcea infarct de supărare. Sunt vie, mulțumesc lui Dumnezeu. Mi-a părut rău de fanii mei, mi-au scris că plâng întruna că unora nu le-a dat prin cap să se uite la mine pe Facebook să vadă că sunt ok. Am distribuit imediat că e vorba de o știre falsă. (...) Imoral, josnic", a declarat Carmen Șerban în cadrul emisiunii "Agenția VIP".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel