Carla's Dream, din nou, împotriva curentului

Invitat la Europa FM in emisiunea "La radio cu Andreea Esca", liderul grupului Carla's Dream - care isi spune Sergiu - a facut o declaratie care a surprins pe toata lumea: "Noua nu ne plac super eroii".

Artistul a marturisit in premiera ca urmatoarea piesa Carla's Dream va aborda acest subiect.

"Noi o sa lansam o piesa care se numeste... ma rog, nu pot sa zic pe radio, dar adaptat s-ar numi "Noua nu ne plac eroii". Eu urasc eroii. Nu erou in sens de persoana care actioneaza eroic in diverse situatii, asta respectam fara doar si poate. Supereroii.

[citeste si]

Am fost invatati ca trebuie sa poti zbura ca sa faci un bine, ca trebuie sa ai lasere in ochi ca sa poti iubi, trebuie sa-ti iasa paianjeni din maini ca sa ai parte de o poveste de iubire mai interesanta si sa-ti arate poza in ziare. Asta ne pare distructiv pentru ceea ce inseamna educatia celor care vin, pentru ca legalizeaza mediocritatea sau nu scoate din mediocritate partile ei faine. Si din cauza asta noi suntem anti supereroi. Eu cred ca, la salariu de 200 de euro, daca ii cumperi sotiei tale, sau prietenei tale, un buchet de flori e mai eroic decat daca impusti cu lasere din ochi inamici indestructibili", a spus liderul Carla's Dream in emisiunea "La radio cu Andreea Esca" de la Europa FM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel