Cariera Simonei Halep, marcată de un meci cu Serena Williams: M-am uitat la el de 100 de ori

Foto: Facebook Simona Halep
Foto: Facebook Simona Halep

Simona Halep a vorbit despre meciul contra Serenei Williams care i-a marcat cariera. 

"M-am uitat la finala cu Serena de la Wimbledon de o sută de ori, dar doar pentru a mă bucura de ea, nu ca să-mi analizez mișcările. Iubesc, pur și simplu, momentul. 

A fost cel mai bun moment. Nu e lung, durează doar o oră, e bun de urmărit. Am ceva în mine care îmi spune că aceea a fost ziua perfectă. Nu știu dacă voi mai atinge vreodată acel nivel, dar sper”, a spus Simona Halep pentru Tennis Majors. 

Întâmplarea face că acum Simona Halep este antrenată de fostul antrenor al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. 

Halep vrea copii, dar mai așteaptă. În 2021, a fost aproape de retragerea din tenis

Fostul număr 1 mondial Simona Halep a declarat că a fost aproape de a se retrage în anul 2021, după ce o absență de patru luni din cauza unei accidentări a făcut-o să creadă că nu își va mai recăpăta niciodată cea mai bună formă.

Într-un interviu cu Alize Lim pentru emisiunea „Major Talk" de la Tennis Majors, jucătoarea de tenis Simona Halep a spus că a crezut întotdeauna că se va retrage la vârsta de 30 de ani, dar, după ce a vizitat Academia Patrick Mouratoglou din sudul Franței la începutul acestui an și ulterior l-a angajat pe acesta ca antrenor, „și-a recăpătat pasiunea" și vrea să câștige cele două titluri de Grand Slam care îi lipsesc.

„Am crezut că la 30 de ani voi fi terminată și am fost aproape de a fi terminată anul acesta", a declarat Simona Halep. „De fapt, și anul trecut, după accidentarea pe care am avut-o", a mai spus Simona Halep.

„La începutul anului (n.r. 2022) eram puțin mai bine, dar tot nu eram foarte încrezătoare, așa că m-am gândit că poate fi ultima perioadă în care pot juca tenis”, a spus Simona Halep, adăugând: „Dar apoi am descoperit această academie, am descoperit ceva, pasiunea a revenit în interiorul meu pentru tenis. Văzându-i pe copiii de aici care fac tot posibilul pentru a fi în top, l-am recăpătat. Aveam nevoie de asta, de a vedea în alți oameni, în alți copii, și l-am recăpătat."

De asemenea, Simon Halep a spus că accidentarea din 2021, care a împiedicat-o să joace la Roland-Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice, i-a zdruncinat încrederea.

„Nu am crezut că voi reveni la același nivel după accidentare, pentru că am fost absentă aproximativ patru luni", a spus ea, precizând: „Nu mai fusesem niciodată absentă patru luni din tenis, așa că m-am luptat mult anul trecut. Și, de asemenea, m-am gândit că la 30 de ani este o vârstă bună pentru a mă retrage. Întotdeauna m-am gândit la asta, dar probabil că a fost mereu în mintea mea.

„Mi-ar plăcea foarte mult să am copii, dar pot să mai aștepte puțin, pentru că am această plăcere la care nu vreau să renunț”, a mai spus Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel