Când vine vorba de paste, există un secret. Silueta e salvată!

Paste
Paste

Nutriționistul Mihaela Bilic a dezvăluit care este secretul când vine vorba de paste.

„Pastele nu îngrașă dacă sunt fierte al dente. Și dacă porția e corectă. Când vine vorba de paste, secretul stă în sos și în cantitate. Porția corectă înseamnă 80 g paste crude/nefierte, adică 250-300 g când sunt gata preparate. În ultima vreme, eu am făcut o pasiune pentru pastele proaspete (pasta fresca), cele pe care le găsim la pungă vidată și sunt gata în 2-3min (față de 11 min cât trebuie fierte pastele deshidratate)", a transmis nutriționistul Mihaela Bilic pe contul de Instagram.

„Indiferent de sortiment, respectați timpul de fierbere de pe ambalaj și aveți grijă să fie "al dente" (ușor tari)- îngrașă mai puțin. Nu merită irosit bugetul caloric pe o porție de paste integrale, gustul lor este net inferior iar caloriile sunt mai multe, pentru că au nevoie de mai mult sos. Apropo de sos, fiți zgârciți cu uleiul: pastele calde absorb grăsimea ca un burete.

Și țineți cont că o lingură de smântână este echivalentă cu numai 1/2 lingură de ulei, deci nu vă feriți de ea", a adăugat Mihaela Bilic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel