Când va putea reveni pe teren Simona Halep, după ce i-a fost redusă suspendarea. Prima reacție a tatălui sportivei - Video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol când va putea reveni pe teren Simona Halep, după ce i-a fost redusă suspendarea.

TAS a decis să îi reducă suspendarea Simonei Halep la 9 luni, în locul celor 4 ani dictați de ITIA. Conform acestei decizii, suspendarea sportivei a expirat în iulie 2023, așa că teoretic de mâine ea poate reveni în circuitul WTA. Totuși, Simona Helep are o mare problemă, scrie Digisport.ro. Pentru că a stat mult timp în afara competițiilor ca urmare a acestei suspendări, din 7 octombrie 2022, ea a ieșit din clasamentul WTA, iar acum are zero puncte.

Astfel, pentru a participa din nou la turnee, Simona Halep ar avea acum două variante. Ea ar trebui să meargă în calificări sau poate fi invitată la turnee. Totodată, potrivit sursei citate, Simona Halep poate reveni la Miami Open, care e programat în perioada 19-31 martie. Dacă sportiva nu va participa acolo, ar putea reveni pe teren în aprilie, atunci când va începe sezonul pe zgură.

Potrivit Sport.ro, cele mai mari șanse pentru Simona Halep sunt de a reveni la turneul de la Stuttgart, programat în perioada 15 - 21 aprilie. Ea ar putea primi wildcard și la Charleston (1-7 aprilie).

Reacția tatălui Simonei Halep

Între timp, după aflarea veștii privind reducerea suspendării, tatăl Simonei Halep a venit cu o reacție.

"Pentru ce felicitări? Știam de prima dată că așa se întâmplă, eu v-am declarat de prima dată că Dumnezeu are grijă și va rezolva problema, așa cum s-a întâmplat. Ne simțim puțin supărați, nu trebuia să se întâmple ce s-a întâmplat. Trebuie să vorbim cu Simona, e la Dubai. Când ați fost prima oară la poartă la mine v-am spus că Dumnezeu va face dreptate, că suntem curați față de Dumnezeu. Domnul a făcut dreptate. De atunci ne așteptam, trebuie să treacă puțin timp... Dacă începeți să vă puneți în locul unui părinte o să vedeți ce greu este", a declarat Stere Halep, cu zâmbetul pe buze.

Acesta a mai declarat că încă nu a reușit să vorbească cu fiica sa, pentru că sportiva este foarte ocupată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel