Camen Dan, avertisment din Parlament: Mi-e teamă că românii nu vor mai rezista mult

Carmen-Dan
Carmen-Dan

"După mai bine de 5 săptămâni în care sedințele plenului Senatului și ale comisiilor de specialitate s-au desfășurat folosind mijloacele moderne de comunicare, astăzi am participat la o primă ședință în sala plenului", povesteşte Carmen Dan.

"Sentimentul trăit e greu de explicat. Am trăit bucurie, dar și îngrijorare. Bucuria de a revedea o parte din colegi nu face deloc casă bună cu îngrijorarea instalată în această perioadă în sufletul nostru și în mintea noastră, ale tuturor, fie că vrem sau nu să recunoaștem asta. Mai devreme sau mai târziu, vom simți cu toții același sentiment, din păcate.

Cu toate astea, optimismul, speranța și grija de a ne proteja vor birui în cele din urmă. Treptat, va trebui să revenim în activitate, indiferent despre ce domeniu vorbim", a scris Carmen Dan pe Facebook.

"Parlamentul trebuie să fie în continuare un actor important" 

"Astăzi, încă o dată, în Senatul României s-au votat legi bune pentru români, fie că vorbim despre măsuri pe timpul stării de urgență, de programe de sănătate de interes național (prevenția și depistarea precoce a diabetului), de măsuri bune în domeniul educației, în domeniul fiscal sau economic. Parlamentul trebuie să fie în continuare un actor important și foarte activ în arhitectura unei societăți consolidate, așa cum tindem să fim.

Cu un executiv letargic, de cele mai multe ori nepăsător la nevoile reale ale românilor, Parlamentul trebuie să rămână acel factor de echilibru absolut necesar și principalul promotor legislativ! Am încredere că va continua să facă asta! Cu bună-credință și competență! Altfel, cu lumea în case și cu firmele și fabricile închise, mi-e teamă că românii nu vor mai rezista mult…", afirmă Carmen Dan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel