Călin Nistor, delegare la conducerea DNA. CSM discută propunerea

DNA
DNA

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discută, joi, propunerea de delegare a lui Călin Nistor la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde ocupă poziţia de procuror-şef adjunct. 

Potrivit ordinii de zi publicate pe site-ul instituţiei, Secţia pentru procurori urmează să discute "propunerea de delegare în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a lui Călin Nistor, procuror şef adjunct în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie". Călin Nistor este cel care asigură în acest moment conducerea Direcţiei, după ce Anca Jurma a anunţat, la începutul lunii ianuarie, că nu mai doreşte prelungirea mandatului de şef interimar. 

Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale. Ulterior, ministrul Justiţiei a propus numirea Adinei Florea ca procuror-şef al DNA. Preşedintele Klaus Iohannis a respins însă această propunere. 

Vezi şi: Laura Codruța Kovesi - coincidența, față-n față. Adevăratul blocaj

Valentine's Day. Mesaje, felicitări pentru persoana iubită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel