Cadouri de Crăciun. 70 de copii nevoiași au primit daruri de la Poliție

70 de copii și 30 de familii defavorizate au primit daruri de la polițiștii din cadrul IPJ Timiș .

În Ajunul Crăciunului, 70 de copii din 30 de familii nevoiașe au primit cadouri de la polițiștii timișeni. Oamenii legii au pregătit 100 de pachete, pe care le-au împărțit celor cu o situație precară, în Făget, Bethausen, Dumbrava, Fîrdea, Curtea, Margina și Tomești.

„Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a fi mai buni și de a ne apropia de cei din jurul nostru. Anul acesta a fost unul cu multe încercări pentru fiecare dintre noi și cu atât mai copleșitor pentru cei cu o situație precară”, transmite IPJ Timiș.

Din dorința de a aduce zâmbete și bucurii în suflet, polițiștii orașului Făget și Secției 10 Rurale Făget au făcut o listă cu familiile nevoiașe și au pregătit 100 de pachete. Dis-de-dimineață, oamenii legii au pornit la drum și au dat pachetele cu alimente și dulciuri către 70 de copii din 30 de familii, din Făget, Bethausen, Dumbrava, Fîrdea, Margina și Tomești. „Bucuria a fost enormă atât pentru polițiști, cât și pentru cei care au primit cadourile”, a transmis IPJ Timiș, potrivit Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel