”Burlacul” revine la Antena 1. Andi Constantin: ”Plec la drum cu gândul să mă însor!” Chiar dacă multă lume îl știe, puțini oameni îl cunosc cu adevărat

Andi Constantin este „Burlacul”, în curând, la Antena 1
Andi Constantin este „Burlacul”, în curând, la Antena 1

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1 îl va avea drept protagonist pe Andi Constantin. Multiplu campion la fitness și antreprenor, Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii.

Chiar dacă multă lume îl știe, puțini oameni îl cunosc cu adevărat pe Andi Constantin, care se simte cu adevărat pregătit să trăiască această nouă experiență.

”Plec la drum cu gândul să mă însor!”, spune Burlacul.  

”Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, se descrie acesta.

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, în curând, la Antena 1, va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. 

”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca, dacă îi dau un sfat, să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel