Bunică moartă pe câmp. Scuze din partea doctoriței din Brașov

Doctorița din Braşov care şi-a rugat o colegă de la alt spital să îi ţină locul în timpul unei gărzi îşi cere scuze şi vine cu explicaţii.

În lipsa ei, o bunică de 83 de ani a fost externată la cerere şi lăsată să plece, pe ger, doar în pijamale şi papuci. A murit pe un câmp, îngheţată.

"Eu am o problemă medicală gravă, nu minoră, am o tumoră pe coloana vertebrală. Durerea îţi întunecă judecata. Ştiu că am greşit, pentru că colega aceea pe care am reuşit să o chem nu este pe lista oficială de gărzi, dar este o persoană extrem de competentă, membră a Colegiului Medicilor, face gărzi în alte spitale. Voi fi pedepsită categoric, conform legii, pentru că nu am respectat regulamentul de ordine internă a spitalului în legatură cu schimbul de gardă", a declarat Eva Ionel, medicul care a cedat garda, scrie Digi 24.

Doctorița a dat explicaţii, joi, în faţa Comisiei de Disciplină a Spitalului Judeţean din Braşov şi urmează să fie audiat şi de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii, care este aşteptat la Braşov, unde va ancheta schimbul de gardă.

VEZI ȘI: Bunica lăsată să plece de la spital a murit înghetață pe câmp 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel