Bunica lăsată să plece de la spital a murit înghetață pe câmp

Bunica în vârstă de 82 de ani, care a fost data dispărută după ce sâmbătă a fost lăsată să plece în pijamale şi papuci de unică folosinţă din Spitalul "Tractorul" din Braşov, a fost găsită moartă pe un câmp din apropierea Braşovului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, trupul bătrânei a fost găsit, duminică, în jurul orei 17.30. Reprezentantul IPJ Braşov a spus că nu sunt urme de violenţă pe corpul femeii, cel mai probabil aceasta murind din cauza frigului. Rezultatul necropsiei va stabili însă cauza decesului.

Ioana Caloian, în vârstă de 82 de ani, a fost transferată, sâmbătă, cu ambulanţa de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov la Spitalul "Tractorul". Aici, în timp ce fiica pacientei era plecată după hainele bătrânei, medicul de gardă a lăsat-o să plece în pijama şi papuci, sub semnătură, deşi bătrâna avea probleme de memorie. Când fiica s-a întors la spital, unde o ştia în grija medicilor, mama ei dispăruse.

Nepoata femeii, Crina Coliban, a făcut imediat după dispariţia bunicii un anunţ pe pagina de socializare Facebook în speranţa că bunica sa va fi găsită de cineva, scrie Monitorul Expres.

VEZI ȘI: Nepoți, apel disperat: "Ajutați-ne să ne găsim bunica". A dispărut din fața spitalului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel