Bucurie CURMATĂ pentru fanii lui Liverpool. Klopp: Vă rog acest lucru!

Antrenorul echipei engleze de fotbal Liverpool, Juergen Klopp, a făcut un apel către suporteri pentru a nu se strânge în număr mare să sărbătorească primul titlu al ''cormoranilor'' după o aşteptare de 30 de ani, relatează Reuters.

FC Liverpool a condamnat, sâmbătă, 'atitudinea inacceptabilă' a miilor de fani care s-au adunat vineri pentru a sărbători titlul de campioană a Angliei, în ciuda regulilor de distanţare socială în vigoare. Suporterii au provocat pagube în acelaşi timp şi au lăsat un haos, conform fotografiilor publicate a doua zi, atitudine care a declanşat un val de critici.

Scrisoare deschisă adresată de Klopp către fani

Într-o scrisoare deschisă remisă ziarului Liverpool Echo, Klopp le-a cerut să se comporte responsabil şi să-i protejeze pe cei mai vulnerabili la noul coronavirus. Iubesc pasiunea voastră, cântecele voastre, refuzul vostru de a accepta înfrângerea, angajamentul vostru, înţelegerea jocului şi credinţa voastră în ceea ce facem. Dar ce nu îmi place, şi trebuie să spun asta, au fost scenele care au avut loc vineri în Pier Head, a declarat antrenorul german.

Klopp a adăugat că înţelege dorinţa fanilor de a sărbători un titlu după o pauză atât de lungă, dar că ar trebui să se gândească şi la alţii: Sunt o fiinţă umană şi pasiunea voastră este de asemenea pasiunea mea, dar acum cel mai important lucru este să nu avem acest gen de adunări publice. Datorăm celor mai vulnerabili din comunitatea noastră, sănătăţii muncitorilor care au dat aşa de mult şi pe care i-am aplaudat, poliţiei şi autorităţilor locale care ne ajută, pe noi, clubul, să nu facem asta.

Următorul meci al lui Liverpool este cu Manchester City, campioana en titre

Următorul meci al lui Liverpool, după ce a cucerit matematic titlul, este joi cu Manchester City, campioana en titre, care a anunţat că va prezenta o gardă de onoare pentru cormorani.

Când va fi momentul potrivit, vom sărbători. Ne vom bucura de acest moment şi vom vopsi oraşul în roşu. Dar acum, vă rog staţi acasă cât mai mult posibil. Nu este momentul să fiţi în număr mare în centrul oraşului sau să vă adunaţi în jurul stadioanelor. La începutul crizei, am spus că nu vrem să jucăm pe stadioane goale, dar dacă asta va ajuta şi o singură persoană să rămână sănătoasă, nu vom mai pune alte întrebări şi nimic nu s-a schimbat pentru mine din acest punct de vedere, a adăugat Klopp în mesajul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel