"Bravo, ai stil! All Stars", 7 martie. Cătălin Botezatu, înlocuit de Stephan Pelger

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu va fi înlocuit temporar în cadrul emisiunii "Bravo, ai stil! All Stars".

"Bravo, ai stil! All Stars", 7 martie. După ce Cătălin Botezatu, care se află la Paris pentru Săptămâna Modei, a fost înlocuit de Carmen Brumă și Claudia Pavel (Cream), miercuri, 7 martie, i-a venit rândul lui Stephan Pelger, creator de modă.

"Bravo, ai stil! All Stars", 7 martie. Aproape sigură că outfit-ul ales este unul reușit, Marisa pășește pe podiumul defilărilor venind în fața colegelor, dar și a juraților. Hotărâtă să nu mai tolereze critici din partea colegelor, chiar dacă acestea vizează strict ținuta, Marisa are o atitudine ușor ostilă când aude comentariile Silviei, rivala ei din competiție. "Ținuta este apocaliptică. (...) Porți o rochie drăguță dar, în rest, ești pilaf! (...) Accesorizarea acestei rochii este fatală!", a comentat Silvia.

"Bravo, ai stil! All Stars", 7 martie. Descurajată după comentariile Silviei, Marisa pășește în fața juraților, iar aceștia "taxează", la rândul lor, stylingul făcut de concurentă. "Ținuta este din alt film, proporțiile sunt absolut greșite. Culoarea rochiei te prinde foarte bine, dar catifeaua să nu o mai văd. Lungimea rochiei și alegerea pantofilor sunt greșite. Ținuta este o salată orientală din provincie!", a spus Stephan Pelger, cel care îi ține locul ca jurat, în ediția de miercuri, lui Cătălin Botezatu.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 7 martie. "Ținuta este atât de conceptuală, din punct de vedere stilistic, încât eu nu sunt în stare să descifrez conceptul. Stylingul propus astăzi de tine este eminamente greșit. (...) Deși apelez la cuvintele cheie, nu sunt în stare să definesc conceptul. Până și mixul, cromatica, acest baroc minimalist reinterpretat pe sistem... să știi că nu te avantajează", a spus Maurice Munteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel