”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 3 martie 2018. Concurenta ELIMINATĂ, după o săptămână tensionată

Foto Facebook / Bravo, ai stil
Foto Facebook / Bravo, ai stil

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 3 MARTIE 2018. Sâmbătă, va avea loc o gală incendiară la "Bravo, ai stil! All Stars".

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 3 MARTIE 2018 ELIMINARE. Așadar, sâmbătă seară, începând cu ora 23.15, se va desfășura o nouă gală "BRAVO, AI STIL! ALL STARS". În acest context, menționăm că, sâmbăta trecută, Andreea a fost eliminată din cadrul competiției. 

VEZI ȘI "BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 24 februarie 2018. Concurenta ELIMINATĂ

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 3 MARTIE 2018 ELIMINARE. Săptămâna aceasta, Cătălin Botezatu a pus stop atitudinii necorespunzătoare între concurente. Juratul le-a spus că le va depuncta în cazul în care nu vor avea un comportament civilizat și nu se vor purta în limita bunului simț. "M-am săturat de injuriile pe care vi le aduceți, ca publicul să ne reproșeze faptul că vă tolerăm astfel de lucruri și mai ales faptul că vă contrați cu noi; nu că n-ar trebui, dar uneori vorbiți peste noi. De acum înainte, o să va cer să fiți pacifiste. Să nu mai aveți tupeul să vă certați cu noi, jurații, să vorbiți peste noi, și, nu în ultimul rând, să vă jigniți familiile și tot ceea ce ține de viața voastră personală. Este foarte urât acest lucru, și cu toții, de la juriu până la concurente, suntem taxați. Vă rog să ne respectăm unii pe ceilalți!", le-a spus tranșant Cătălin Botezatu.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 3 MARTIE 2018 ELIMINARE. De asemenea, tot săptămâna aceasta, au existat replici tăioase între Silvia și Marisa. "Eu îți văd frustrarea și știu că ești invidioasă. Ai un ton foarte arogant! (...) Ești foarte frustrată de faptul că noi (unele dintre concurente – n.r.) poate avem acces la unele piese vestimentare la care tu nu ai! Dar trebuie să reții o chestie: stilul înseamnă bun gust iar tu, și dacă ai avea acces la piesele la care am eu, nu vei face niciodată o ținută așa ca mine, pentru că nu ai cum", a spus Silvia.

[citeste si]

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 3 MARTIE 2018 ELIMINARE. Cu fiecare gală, emoțiile și tensiunea cresc. Rămâne de văzut ce concurentă va părăsi competiția sâmbăta aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel