"Bravo, ai stil! All Stars", 19 aprilie 2018. Cătălin Botezatu: Știi cum ești? Arăți ca o draperie!

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

O nouă lecție despre stil și atitudine are loc, joi, la "Bravo, ai stil! All Stars".

"Bravo, ai stil! All Stars", 19 aprilie 2018. Competiția este în toi, iar cele opt concurente rămase în concurs încearcă să cucerească inimile juraților și, mai ales, ale telespectatorilor. De la o ediție la alta, jurații au așteptări tot mai mari, însă nu toate concurentele reușesc să se ridice la așteptările acestora, iar pentru una dintre fostele câștigătoare "Bravo, ai stil!", Marisa, lucrurile par să fie din ce în ce mai complicate.  

"Bravo, ai stil! All Stars", 19 aprilie 2018. "Marisa, eu încep să am tot felul de îndoieli, nu numai legate de tine, dar nu știu ce se întâmplă cu voi. Încep să nu mai privesc cu plăcere, din punct de vedere vestimentar, acest platou, pentru că nu văd nimic spectaculos. (...) Tu ești o câștigătoare! Cum poți să vii într-o astfel de rochițică? (...) Știi cum ești? (...) Arăți ca o draperie! Mă repet, ești o câștigătoare! Ești într-un în care vrei să rămâi, nu?", a spus Cătălin Botezatu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 19 aprilie 2018. La unison, jurații s-au arătat dezamăgiți de prestația stilistică a concurentei și au încercat, pe rând, să-i ofere câteva sfaturi în ceea ce privește styling-ul ținutei.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 19 aprilie 2018. Marisei nu i-au picat bine deloc observațiile membrilor juriului și manifestă o atitudine care îl va scoate din sărite pe Maurice.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel