"Bravo, ai stil! All Stars", 15 martie 2018. Denisa și Marisa, replici tăioase: Tu ești frustrată

Rodica Mitu / 15 Martie 2018 / 08:02 Salveaza PDF Comentarii
Sursa foto: FACEBOOK BRAVO, AI STIL!
Descriere foto: Sursa foto: FACEBOOK BRAVO, AI STIL!

Joi, la "Bravo, ai stil! All Stars", Denisa le ține piept colegelor ei, Larisa și Marisa, care îi reproșează acesteia că încearcă să le enerveze în culise. 

"Bravo, ai stil! All Stars", 15 martie 2018. Invitată la defilare, Denisa este pusă la zid de cele două colege, însă tânăra concurentă le contrazice, susținând că acestea o "sabotează". Marisa este vizibil deranjată când Denisa îi spune că parte din piesele vestimentare pe care le poartă sunt împrumutate de la un coleg de-al acesteia de la facultate.

"Bravo, ai stil! All Stars", 15 martie 2018. "Mănușile, pantofii și rochia sunt împrumutate de la un coleg de-al tău de la facultate, de la UNARTE. (...) Mai mulți colegi de-ai tăi mi-au împrumutat haine ca să le port în viitoarele emisiuni. (...) Tu știi foarte bine asta pentru că ai încercat să îi "accesezi", dar ei nu au vrut să-ți dea, pentru că ai un renume foarte prost în acea facultate. (...) Tu ești frustrată pentru că nu-ți dau... îmi pare rău!", a spus Denisa.

"Bravo, ai stil! All Stars", 15 martie 2018. Marisa îi dă replica Denisei, convinsă fiind că va opri astfel șirul de acuzații: "Ți se pare că eu arăt frustrare în competiție sau tu că nu ai ajuns în finală?"

"Bravo, ai stil! All Stars", 15 martie 2018. "Eu am demonstrat ceea ce-am avut de demonstrat! (...) Poți să câștigi și să nu reprezinți nimic, și poți să nu câștigi dar să reprezinți ceva", a răspuns Denisa.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 15 martie 2018. Nu ratați "Bravo, ai stil! All Stars", astăzi, de la 16:30, la Kanal D.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22