“Bravo, ai stil! All Stars”, 12 martie. Denisa și Marisa, tensiuni. “A sărit efectiv la bătaie!“

Sursa foto: FACEBOOK BRAVO, AI STIL!
Sursa foto: FACEBOOK BRAVO, AI STIL!

Luni, la "Bravo, ai stil! All Stars", telespectatorii vor avea parte de momente fascinante din partea concurentelor. Nu vor lipsi micile tensiuni dintre acestea.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 12 martie. Membrii juriului au așteptări mari din partea concurentelor și vor să vadă la acestea ținute demne de competiția din care fac parte și.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 12 martie. Marisa nu ratează niciun moment pentru a-și plăti "polițele" în fața colegelor de breaslă și astăzi Denisa este cea care va fi pradă reproșurilor acesteia. După un moment neplăcut petrecut între cele două, în culisele Galei săptămânii trecute, Marisa și Denisa au ajuns "la cuțite". Denisa însă, se ține tare și îi ține "piept" colegei sale, chiar de la început.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 12 martie. "Înainte de a ne "duce" pe la Ploiești, Pitești, Slatina ... oriunde, pot să spun că a fost foarte urât și deloc demn pentru emisiune ceea ce a făcut Marisa... A vrut să dea în mine! A sărit efectiv la bătaie!", a spus Denisa.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 12 martie. De la ce a pornit conflictul celor două concurente și ce au avut jurații de spus în acest sens, aflați astăzi, de la 16:30, la "Bravo, ai stil! All Stars", la Kanal D. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel