Brancu, farsă cumplită. Nu i-a venit să creadă ce i s-a întâmplat

În fiecare an, în prag de 1 aprilie, prezentatorul emisiunii "Agenţia VIP", de la Antena Stars, Cristian Brancu, retrăieşte una dintre cele mai "grele" farse din viaţa lui.

"Am fost dus de nas o dată în viaţa mea, dar în cel mai frumos mod. O cunoscusem pe Oana pe 21 ianuarie 2008, chiar în platoul emisiunii "Agentul VIP". Ne îndrăgostiserăm până în măduva oaselor, dar, vreme de câteva zile, am vorbit doar la telefon, fără să ne vedem. Vineri, 25 ianuarie, ţin minte şi acum, urma să prezint o gală a mireselor VIP, în cadrul unui târg de nunţi şi am invitat-o să ne vedem acolo. A spus mai întâi 'da', dar apoi a inventat o scuză, motivând că nu mai poate ajunge!", îşi aminteşte amuzat Cristian Brancu.

Ce a urmat după, depăşeşte orice închipuire: "Iată-mă la Romexpo, pe scenă, când colega mea de prezentare, Adriana Bahmuţeanu, care acum îmi e colegă şi la "Agenţia VIP', anunţă: 'următoarea mireasă a serii... Oana Turcu!' Am simţit cum cade cerul pe mine! Când am văzut-o în rochia de mireasă, mi s-a tăiat respiraţia. A ştiut tot timpul, dar nu mi-a spus nimic. Apoi mi-a povestit cum s-a ascuns prin culise, să nu o văd. A fost cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea, până în acel moment", povesteşte îndrăgitul prezentator, despre prima întâlnire cu viitoarea sa soţie.

[citeste si]

"Exact nouă luni mai târziu, pe 25 octombrie 2008, Oana îmbrăca iar rochia de mireasă, de data aceasta chiar la nunta noastră, în Biserica Sfântul Gheorghe din Ierusalim", a completat prezentatorul emisiunii "Agentul VIP", difuzată de luni până vineri, de la 22:00, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel