Brăila: Corina, Antonia, Inna şi Raluk vor concerta de Zilele municipiului reşedinţă

Corina, Antonia, Inna şi Raluk sunt vedetele care vor concerta la Brăila de Zilele municipiului, eveniment organizat în perioada 7-15 august, a informat, marţi, Primăria oraşului.

Manifestările dedicate Zilelor Brăilei vor cuprinde muzică pentru toate gusturile, cu artişti şi trupe de valoare, Târgul Anticarilor şi Buchiniştilor, Târgul Meşterilor Populari, o paradă a maşinilor de epocă şi spectacole de teatru organizate în mai multe locuri din municipiu.

În perioada 7-10 august este programat, pe Esplanada Dunării, Festivalul "Lina Chiralina", care din acest an devine un festival internaţional de folclor.

Între 8-15 august, pe strada Mihai Eminescu, fostă Regală, se va desfăşura Târgul Anticarilor şi Buchiniştilor, iar pe Faleza Dunării va avea loc Târgul Naţional al Meşterilor Populari.

În perioada 11-15 august va avea loc cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii "Cărăbuş".

Duminică, în Grădina Mare, va avea loc o prezentare de modă şi un spectacol de jazz susţinut de Alex Calancea&Band şi Marcian Petrescu&Trenul de Noapte.

Luni, pe Faleza Dunării, sunt aşteptaţi iubitorii muzicii folk, aici fiind programate concerte susţinute de Antic, Florin Chiriac&Band şi E-Band.

Marţi va cânta Corina, miercuri va concerta Antonia, iar joi este programat un show susţinut de Inna, în deschiderea căruia va cânta Raluk.

Ca în fiecare an, Zilele Brăilei vor include şi manifestările dedicate Zilei Marinei şi se vor încheia cu un spectacol de lasere şi cu un foc de artificii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel