Botoşani, incendiu. A dat foc casei după ce și-a bătut nevasta

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat din comuna Prăjeni este cercetat penal pentru distrugere după ce, miercuri seară, a dat foc locuinţei în care locuia cu soţia sa, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp.

Potrivit sursei citate, în momentul incendierii locuinţei, bărbatul era singur în imobil. Ulterior, el a plecat de acasă, fiind identificat de poliţişti pe raza localităţii. 'În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta (incendiul n.r.) a fost provocat în mod intenţionat de un bărbat de 56 de ani, proprietarul imobilului, care la momentul respectiv se afla singur în locuinţă.

Internat la psihiatrie

După izbucnirea incendiului, bărbatul a părăsit locuinţa, fiind depistat de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu. În urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti, fiind înregistrate doar pagube materiale', a afirmat Carp. Potrivit unor surse, înainte de a recurge la gest, bărbatul şi-ar fi agresat soţia. Întrucât se afla într-o stare de agitaţie, el a fost condus la Secţia de Psihiatrie, în vederea internării. Pagubele produse prin incendiere sunt estimate la 50.000 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel