Boghicevici, Ritli, Duță și Pârcălabu, absenții comisiilor pentru CASS

clau
clau

Claudia Boghicevici, Ladislau Ritli, Lucian Duță și Doina Pârcălabu au lipsit, miercuri, de la ședința comisiilor reunite de Muncă și Sănătate din Camera Deputaților, deși au fost invitați oficial, la fel ca și parlamentarii Puterii, scrie NewsIn.

Ședința comisiilor reunite, de miercuri, s-a desfășurat în lipsa cvorumului. Niciun deputat al Puterii nu a venit la ședință. Deși ministrul Muncii, Claudia Boghicevici, ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă şi preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice, Doina Pârcălabu au primit invitație din partea comisiilor, ei au lipsit de la ședință.

Cei patru invitați ai comisiilor reunite nu au putut fi prezenți la ședință din diverse motive: Ladislau Ritli a sunat să spună că nu poate să ajungă, Claudia Boghievici și Lucian Duță au trimis o scrisoare în care își prezintă scuzele că nu pot participa la ședința comisiei din cauza altor întâlniri programate, iar Pârcălabu nu a răspuns în niciun fel invitației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel