Sinucideri Iași. Mama Andei, soţia lui Bogdan Maleon, mesaj cutremurător

Mama Andei Maleon, soţia directorului BCU Iaşi, este sfâşiată de durere după ce fiica şi ginerele ei au decis să-şi pună capăt zilelor.

 
 

Elena, mama Andei, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia îşi exprimă regretul şi durerea fără de margini.

”Dragii mei copii Bogdan și Maleon Anda Elena au plecat spre Dumnezeu mult prea devreme. O rugăciune pentru ei. Dumnezeu să-i ierte ! :( :(”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

Conform procurorilor Parchetului Tribunalului Iaşi, concluziile preliminare ale necropsiilor arată că directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, şi soţia sa, care au fost găsiţi morţi în locuinţa lor, s-au sinucis la interval de câteva ore. 

"Din primele cercetări făcute în cursul după amiezii de ieri şi în cursul dimineţii, şi din concluziile preliminare ale necropsiei au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea celor două persoane. Având în vedere lipsa semnelor de violenţă şi lipsa oricăror semne de autoapărare pe corpul cadavrelor, în acest moment, concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au sinucis la o diferenţă de două-trei ore, decesul intervenind cu aproximativ 8 - 10 ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele", a declarat, marţi, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi, Carmina Pascal. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel