Bodea demisionează din PNL după aprobarea candidaturii lui Chirica la Primăria Iaşi

Marius Bodea a anunţat că demisionează din PNL, în semn de protest faţă de decizia Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al PNL Iaşi de a aproba candidatura lui Mihai Chirica la funcţia de primar.

Deputatul Marius Bodea, care deţinea şi funcţia de preşedinte al organizaţie municipale a PNL, a scris sâmbătă, pe Facebook, că decizia BPJ 'este o mare palmă dată liberalilor, votanţilor acestui partid şi a simpatizanţilor deopotrivă'.

„După 22 de ani de apartenenţă la PNL, singurul partid politic în care am activat, în care m-am implicat şi când partidul se zbătea la 7-8 la sută şi nu găseam cui să îi dau bună ziua în sediul din Iaşi, fiind incontestabil unul dintre membrii asumaţi ai PNL Iaşi, cu rezultate politice şi profesionale importante, aleg să îmi dau demisia din ceea ce a devenit astăzi organizaţia PNL Iaşi. Nu mă voi înscrie în nici un alt partid, nu am acceptat nici o ofertă călduţă pentru consolare, rămân dedicat Iaşului şi ieşenilor pe care i-am reprezentat cu onestitate şi nu le voi tranzacţiona încrederea lor în mine', se arată în postare.

BPJ al PNL Iaşi a aprobat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la funcţia de primar al municipiului Iaşi, precum şi candidatura ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel