#BirdBoxChallenge. Netflix: Să nu ajungeţi la spital!

Netflix
Netflix

Netflix îşi îndeamnă fanii să nu ia parte la provocarea din mediul online inspirată de filmul său horror ''Bird Box'', relatează vineri Press Association.

În pelicula Bird Box Sandra Bullock intepretează rolul unei mame care se deplasează legată la ochi pentru a nu vedea forţele misterioase care îi determină pe oameni să se sinucidă. Incapabilă să vadă, ea trebuie să îi pună la adăpost pe cei doi copii ai săi, cunoscuţi sub pseudonimele 'Boy' ('Băiat') şi 'Girl' ('Fată'), şi să străbată astfel un teren dificil.

Filmul i-a inspirat pe abonaţi să urmeze provocarea #BirdBoxChallenge şi să execute diverse sarcini comune legaţi la ochi. Aceasta a dus la răniri, unele persoane ciocnindu-se de ziduri sau apropiindu-se periculos de mult de trafic.

Ca urmare, Netflix a publicat un anunţ prin care îi îndeamnă pe oameni să nu accepte această provocare care circulă pe internet. Nu ştim cum a început şi apreciem dragostea voastră, însă Boy şi Girl au o singură dorinţă pentru 2019 şi aceasta este ca voi să nu ajungeţi la spital din cauza acestor 'meme-uri, a transmis compania de streaming pe Tweeter.

Bird Box a fost lansat de Netflix în luna decembrie şi a fost bine primit de critici. 

VEZI ȘI: „A murit" - FAKE NEWS: Așa ceva nu am mai pomenit!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel