Biciclete. OLX, informare privind anunțurile de vânzare a voucherelor de 500 de lei

În urma anunțurilor de vânzare apărute pe OLX a voucherelor de 500 de lei acordate de Primăria Capitalei pentru achiziționarea de biciclete, OLX a decis să dezactiveze toate anunțurile care fac referire la acest subiect.

"Regulamentul de acordare al voucherelor arată că acestea sunt nominale și netransmisibile, drept pentru care am hotărât imediat ce am luat la cunoștință de această situație să dezactivăm toate anunțurile care vindeau tichetele oferite de Primăria Capitalei", a declarat Răzvan Acsente, Head of Marketing OLX Group România.

OLX caută mereu să ofere utilizatorilor o experiență plăcută de vânzare-cumpărare. Tocmai de aceea, compania monitorizează constant platforma pentru o bună desfășurare a lucrurilor, în conformitate cu valorile companiei și practicile legale.

"Încercăm prin toate acțiunile noastre să punem la dispoziția utilizatorilor un mediu de schimb plăcut și onest. Vom monitoriza în continuare astfel de acțiuni și vom interveni de fiecare dată când vom vedea periclitat scopul comunității OLX", a completat Răzvan Acsente.

[citeste si]

Referitor la această situație, OLX va ține în continuare sub observație anunțurile care vând voucherele pentru achiziționarea de biciclete, astfel încât să evite și să rezolve tentativele de fraudă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel