Bianca Drăgușanu, secretul unei siluete perfecte. Ce dietă urmează

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este considerată a avea una dintre cele mai frumoase siluete din România, dar cu toții știm că vedeta nu a avut un corp perfect dintotdeauna. De-a lungul timpului, vedeta a ținut mai multe diete pentru a ajunge la trupul dorit.

“Îmi cunosc trupul și știu cum funcționează. Cred că ai nevoie de multă ambiție să slăbești. Țin minte că, în trecut, am dat jos și 11 kg… de dor. Mi-a dăunat într-un anume fel, o lună n-am mâncat nimic, am avut probleme cu stomacul, ajungeam pe perfuzii la spital. De aceea, e bine să știi ce să faci. Cel mai indicat ar fi să recurgi la regim echilibrat, din care să nu lipsească salate, piept de pui, fructele, fresh-urile și, atenție, foarte mult sport”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro.

În urmă cu patru ani, Bianca Drăgușanu avea un stil ciudat de a se menține în formă.

“Am trei mese pe zi programate, dar apoi fac 1000 de pași, deci iau orașul la picior. Consum preparate echilibrate, dar, de multe ori, îmi este poftă de mici, de exemplu! Cartofi prăjiți mănânc o dată la trei luni și mă simt foarte vinovată, de aceea, pe urmă merg pe jos și fac multe abdomene. În concluzie, dacă mă abat de la regulile culinare și îmi permit o extravaganță care îngrașă, imediat fac sport, să nu se depună nimic. Așa sunt eu, am făcut foarte multe eforturi ca să ajung așa, slabă, și sunt foarte mulțumită de felul în care arăt. Uneori, nu mănânc nimic, fiindcă mi se pare că sunt grasă”, spunea Bianca Drăgușanu în trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel