Bianca Andreescu - mesaj special de la premierul Trudeau

Bianca Andreescu - Rogers Cup
Bianca Andreescu - Rogers Cup

Bianca Andreescu , canadiana cu părinți români, a primit un mesaj special de la Justin Trudeau după ce a reușit să câștige trofeul la Openul canadian.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a salutat performanța obținută de Bianca Andreescu, care a reușit, după 50 de ani, să câștige trofeul la Openul canadian.

Prima campioană canadiană la Rogers Cup după 50 de ani - felicitări, Bianca Andreescu! O adevărată inspirație pentru jucătorii din toată Canada. Astăzi le-ai arătat iubitorilor de tenis ce înseamnă sportivitatea", a scris pe Twitter Justin Trudeau.

Bianca Andreescu a câștigat finala de la Rogers Cup, după ce Serena Williams a acuzat dureri la spate și a trebuit să se retragă, la scorul de 3-1. Bianca Andreescu se afla în avantaj, în primul set, când Serena Williams a acuzat dureri la spate și a trebuit să se retragă. Bianca a urcat pe locul 14 WTA, după această reușită.

Acesta este cel de-al doilea titlu WTA, pentru Bianca Andreescu, după trofeul de la Indian Wells, câștigat după finala cu Angelique Kerber, încheiată cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4.

Citește și: Clasamentul WTA - Schimbare de lider. Halep rămâne pe aceeași poziție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel