BĂTAIE în tribune la Beijing, în timpul meciului dintre Kerber și Zhang

Un suporter al tenismenei Angelique Kerber a fost agresat în timpul meciului pe care jucătoarea din Germania l-a jucat contra lui Shuai Zhang în primul tur al turneului de la Beijing.

Potrivit abc.es, incidentul a apărut în momentul în care un fan chinez a început să o încurajeze pe Angelique Kerber. Acesta se afla în apropierea lojei lui Shuai Zhang când a început să fie lovit de un oaspete al jucătoarei din China.

În imaginile surprise de spectatori, se poate observa cum persoana din loja lui Zhang îl lovește pe fanul respectiv cu pumnii și picioarele, iar cei aflați în apropiere întârzie să intervină. Motivul conflictului pare să fie reprezentat de faptul că victima o încuraja pe Kerber, în detrimentul conaționalei Zhang.

În schimb, într-o filmare realizată dintr-un alt unghi, persoana din loja lui Zhang pare să fie strânsă de gât de cel care a devenit ulterior victimă. Sursa citată mai scrie că atât tatăl jucătoarei din China, cât și alte rude ale sale au fost implicate în conflictul izbucnit în arena din Beijing, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel