EXCLUSIV  Băsescu, scandal cu Banciu. Ce spunea realizatorul tv despre președinte

Traian Băsescu s-a supărat foc pe Radu Banciu.

"Dacă vrei, poţi.

"Conştiinţa Naţională" de la B1 s-a transformat, mai nou, în "limbac frenetic"al lui Hans Klemm. Şi ca să-şi confirme deplinul ataşament faţă de Klemm, "limbacul" lansează şi un atac de tip Gâdea TV la adresa familiei mele.

Măi "Conştiinţă Naţională" de la B1, dacă tot ai ajuns ceva mai jos decât Mircea Badea şi Mihai Gâdea ca jurnalist, n-ai vrea tu să nu te mai legi de familia mea care nu face politică? Ce zici, "limbacule frenetic", ai putea redeveni jurnalist? Eu cred că dacă vrei, poţi.

PS-dacă ai ceva de spus, îmi spui mie, Domnule Banciu", a transmis fostul președinte.

"Rolul lui este să vorbească singur, fără posibilitatea replicii. Ca la Badea de la Gâdea TV. El este de meserie "pamfletaş" ", a mai notat Traian Băsescu.

De altfel, într-un interviu acordat recent în exclusivitate pentru DC News, realizatorul TV de la B1 a vorbit în termeni duri despre Traian Băsescu.

[citeste si]

"Despre Traian Băsescu ce pot să spun... se vede acum ce calitate de politician avea. Am susținut acest lucru, că a fost cel mai bun politician al generației lui, omul care s-a adaptat cel mai bine funcției. El nu era un politician înnăscut, el având altă meserie, dar el a învățat foarte repede pe parcurs. Avea inteligența nativă. Nu este un tip cult, evident, nu este un tip citit, dar este un tip care are școala vieții. Era speculativ, era băgăreț, ofensiv, știa să atragă masele, era șmecher, avea toate calitățile, era uns cu toate alifiile. De la Ion Iliescu încoace nu știu alt politician mai bun. El le-a avut pe toate. El nu a pierdut nicăieri, niciodată. Acum de când este în PMP poți spune că va avea probabil și un rateu în decembrie. A fost cel mai important politician al generației lui. Nu știu pe altul mai sus decât el, dar nu este un mare politician, dovadă că Europa s-a debarasat relativ repede de el după ce și-a terminat mandatele. El nu avea formațiune de politician. A învățat lucrurile într-un ritm accelerat. Traian Băsescu era natural, acum este mincinos, aproape tot ce spune este fals. Nu mai crede nimeni ce zice. Astăzi nu mai are nicio valoare ca politician. I-am zis la un moment dat: 'cu cât vă vedem mai rar la televizor, cu atât veți fi mai bine perceput'. Dacă e o ceartă acum la ușa cortului... el o comentează. Nu se poate așa ceva! Cu cât ai fi fost mai discret, chiar dacă erai prost, cu atât îți creștea mai mult cota. Lumea trebuie să tânjească după tine", a mai zis Radu Banciu în interviul acordat în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel