Bărbatul bănuit că a agresat o elevă de clasa I, în toaleta fetelor, reţinut

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unei eleve de clasa I de la Liceul de Muzică "Ion Vidu" din Timişoara, a fost reţinut pentru 24 de ore, joi seara, după audieri, a anunţat Poliţia Timiş.

Acesta a fost căutat de poliţişti de miercuri, după ce au fost sesizaţi de personalul didactic cu privire la faptul că în jurul orei 9,00, o persoană necunoscută a pătruns în incinta liceului, iar o elevă din clasa I a relatat că s-a întâlnit cu un bărbat în toaleta fetelor, scrie Aagerpres.

Conform şefei Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Timiş, Aura Danielescu, în prima pauză, de la ora 8,50, pe o intrare secundară din unitate, care era deschisă şi prin care o echipă de muncitori manipula materiale de construcţii, a pătruns un individ neidentificat.

"Pe coridor, el a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anumită sală, dar pentru că fetele nu au reuşit să înţeleagă exact ce dorea acel bărbat, au plecat spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune cu fetiţa care îi ceruse voie să meargă la toaletă şi care a povestit că era un hoţ în baie. Poliţia a fost chemată imediat de directorul şcolii, care cercetează incidentul petrecut", a spus Aura Danielescu.

Bărbatul, care era căutat de poliţişti, s-a predat joi, ulterior fiind audiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel