Bărbat arestat după ce a ridicat de la curier un pachet cu substanțe interzise

FOTO: Poliția Română
FOTO: Poliția Română

Un bărbat a fost arestat preventiv, iar altul a fost plasat sub control judiciar în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi și procurorii DI.I.C.O.T. – S.T. Iași au efectuat două percheziții, în județul Iași, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Anterior perchezițiilor, polițiștii au depistat în flagrant delict un bărbat care ar fi ridicat de la un curier un colet ce ar fi conținut substanțe cu efect psihoactiv.

Ce au găsit polițiștii

”În urma acțiunii, au fost ridicate 25 de grame de substanță pură psihoactivă, care ar fi fost necesară preparării unei cantități de aproximativ 500 de grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 451,34 de grame de substanță vegetală și bunuri care ar fi fost folosite în activitatea infracțională”, se arată într-un comunicat de presă. 

Doi bărbați au fost conduși la audieri și față de unul dintre aceștia procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore, ulterior Tribunalul Iași dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, iar față de cel de-al doilea a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel