Bărbat acuzat de dublă crimă, după ce a fost părăsit, în Rusia. Una dintre victime, fiica fostei iubite

Foto ilustrativ / Imagine de Republica de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Republica de la Pixabay

Un bărbat din Rusia este acuzat că a abuzat și ucis o fetiță după ce mama ei l-a părăsit. El ar mai fi omorât o femeie, în aceeași zi, cu ciocanul.

Pavel Surkov, în vârstă de 35 de ani, este acuzat de dublă crimă, abuz sexual asupra unui minor şi rele tratamente aplicate minorului. Individul ar fi răpit-o pe fiica fostei sale iubite în drumul spre școală, ar fi dus-o într-un loc pustiu, ar fi abuzat-o și ar fi sugrumat-o. Înainte de toate acestea însă, ar fi ucis o femeie de 46 de ani. 

Surkov ar fi făcut totul din răzbunare față de fosta sa iubită care l-a părăsit în urmă cu două luni, după un episod de violență domestică.

Valeria, în vârstă de nouă ani, a fost găsită moartă, la 600 de metri de casa ei din satul Neklyudovo, în regiunea rusă Nizhny Novgorod. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă au arătat că Pavel Surkov a dus-o pe Valeria în pădure, ajungând în cele din urmă într-o zonă de șantier abandonată. 

A doua zi, în timp ce încerca să părăsească satul, individul a fost prins şi reținut.

Ar mai fi omorât o femeie, în aceeași zi 

Polițiștii au descoperit că prima victimă din acea zi a lui Surkov a fost Snezhanna, o femeie în vârstă de 46 de ani. Pentru ambele crime, individul a dat vina pe alcool. 

Bărbatul este acuzat că a bătut-o pe femeie cu un ciocan până la moarte în timpul unei dispute. În aceeași zi, suspectul a dus-o pe fetița de nouă ani într-un loc pustiu, unde a comis acte violente de natură sexuală împotriva ei înainte de a o ştrangula până la moarte și de a fugi de la fața locului” a declarat oficialul Comitetului de Investigație rus, Yulia Sklyarova, potrivit The Scottish Sun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel