Banciu, după interviul acordat de Băsescu: E nevoie de foarte mulți proști să tragă de o piatră

Radu Banciu a vorbit despre interviul pe care Traian Băsescu l-a acordat la TVR 1 spunând că fostul președinte a făcut niște declarații prudente.

"Traian Băsescu nu mai este un Viorel Lis, hăhănd în fața unui sfârșit de mandat. Nu mai este în această situație pentru că țărișoara asta a luat-o pe alte căi pe care nici Traian Băsescu nu le bănuia. Acum, sigur că există o prudență. Declarațiile lui sunt ale unui om care vine la vorbitor. Ce putea să spună în intervenția de la TVR 1? E nevoie de foarte mulți proști să tragă de o piatră. Ce era așa greu de clarificat? Omul a apărut, nu putea să spună lucrurile până la capăt nici în favoarea Elenei Udrea, nici în defavoarea justiției pentru că le-a apărat pe amândouă. A încercat să transmită un mesaj ca din partea unui parinte", a spus Radu Banciu.

Jurnalistul a mai adăugat că "era odios să se detașeze de Elena Udrea".

"Despre Elena Udrea a spus că este un om bun, că nu a vorbit niciodată despre bani, pe mine nu m-a trădat. Nu e cazul să îl învățăm pe Traian Băsescu. Dar iată că această experiență îi atrage atenția căpitanului că totuși pe femeie nu reușești să o cunoști până la capăt niciodată. Totuși mai rămân întotdeauna secrete", a mai spus Radu Banciu la B1 TV.

VEZI ȘI: Pătraru, reacție FURTUNOASĂ după interviul acordat de Băsescu la TVR 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel