Banciu, despre ce au pățit angajații de la PRO Tv de sărbători-VIDEO

 Radu Banciu a vorbit, joi seară,  despre situația de la PRO TV, unde angajații ar fi fost puși să  returneze prima de 500 de lei pe care au primit-o cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

„Este pentru prima oară când aud de așa ceva. O parte dintre angajați au primit 500 de lei drept primă de Paște, iar a doua zi conducerea le spune că trebuie să returneze banii. Este lamentabil! Unde s-a mai pomenit așa ceva? Dar ce socoteli de americani sunt astea de nu știi tu ca patron cât te costă să le oferi atâta primă?

Au mai primit și câte o felie de pască, adică o pască la cinci oameni, iar ei, de revoltă s-au decis să doneze pasca, cozonacii la săraci. Adică nu de milostenie, de revoltă! Înțeleg că pentru Esca și Măruță nu înseamnă nimic, dar pentru ceilalți este o umilință", a spus Banciu.

„De astăzi pe coridoarele înaltului trust de presă nu se mai spune „Gândește liber", ci „Răzgândește-te liber", după ce le-au fost luați banii de prime", a concis realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 Tv.

Citește și: Un fondator al grupului Media Pro a dat în judecată PRO TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel