Balena Albastră, dispută între Antidrog, Poliție și Biserică

Gigel Lazăr, președintele executiv al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO) critică modul în care Statul poartă campanie împotriva celebrului joc ”Balena Albastră”. Statul a inițiat campanii prin Poliție și Biserică, sperând să arate astfel pericolul la care mii de adolescenți riscă să se expună.

”ILOGIC !

Alerta privind jocul BALENA ALBASTRA duce la situatii inedite . Secolul XXI = adrenalina maxima pentru tineri . Statul vine cu campanii facute de POLITIE si BISERICA ? Chestii de LOGICA - orice dependenta o inlocuiesti cu alta dependenta. ADRENALINA obtinuta in zona periculoasa, trebuie inlocuita cu ADRENALINA obtinuta in zona pozitiva .

Cati tineri rebeli sau dornici de adrenalina fie ca vorbim de jocuri pe calculator , droguri etc vor asculta de politie sau biserica ? Campanii facute de autoritati sa ce ? Sa explice ca nu este bine ? Ca apar simptome ? Care este solutia autoritatilor ? Care sunt programele ce sa aduca adrenalina? Autoritatile nu vor sa inteleaga dupa perioada ETNOBOTANICE, profilul psihologic al tanarului din zilele noastre si nevoile lui ....TRIST!”, a transmis Gigel Lazăr prin intermediul paginii personale de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel