Andreea Bălan, adevăratul motiv al destrămării Andre: ''Tu ești mică, blondă și proastă''

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Andreea Bălan a vorbit la interviurile Viva! despre perioada Andre, care nu a fost deloc plăcută pentru artistă, chiar dacă se bucura de un succes enorm.

Andreea Bălan a mărturisit că deseori i-au fost adresate cuvinte jignitoare în timp ce făcea parte din trupa Andre, lucru ce a descurajat-o foarte mult.

”Trei de ani de zile cât a existat Andre nu a existat un weekend în care să stau acasă. Aveam și șapte evenimente pe weekend. Plecam vineri și mă întorceam luni direct la școală. Noroc că erau profesorii îngăduitori. Eu stăteam la școală luni, marți, miercuri, joi. M-am trezit singură, am avut un șoc. În culise erau tot felul de certuri. Nu nu puteam bucura de ce era pe scenă. Părinții noștri nu au știut să gestioneze succesul. Noi nu știam ce se întâmplă cu ei. Tatăl meu era compozitor. Dacă părinții nu au făcut parte din lumea asta, nici eu nu au știut să gestioneze. Exista o râcă între noi, aia cântă mai bine… tu nu ai voce, tu ești mică, blondă și proastă. Când ți se spune chestia asta non stop tu ajungi să crezi. Nu are sens să dau în fosta mea colegă, în tatăl ei care nu mai e printre noi sau tatăl meu.”, a spus Andreea Bălan.

Adevăratul motiv al destrămării trupei Andre

”Andre nu s-a terminat pentru că ne-am certat. Practic, directorii unor case de discuri ne-au separat. Apoi am început solo. Nu am avut niciodată parte de o pauză. De unde eram, m-am trezit fără nicio sursă financiară. O perioadă am cântat cu Alina Sorescu. De la 18 ani am început să-mi construiesc o carieră solo. Lupți mergi înainte.”, a adăugat Andreea Bălan la Interviurile VIVA!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel