Balada 'haiducului' Novak Djokovic

Facebook Novak Djokovic
Facebook Novak Djokovic

Novak Djokovic, numărul 1 mondial al tenisului, are o mulțime de fani la nivel mondial, precum și în Balcani. 

Telenovela Novak Djokovic din Australia i-a determinat pe bulgari să-i compună lui Nole câteva strofe, pe o melodie foarte populară, care ar fi una dintre piesele preferate ale tenismenului sârb. Melodia îi aparține cântăreței Lepa Brena, regina muzicii turbo-folk din fosta Yugoslavie.

Care sunt versurile și cum sună piesa reinterpretată de bulgari, citiți și ascultați pe RADIO DC NEWS!

CITEȘTE ȘI Chirieac, după ce Djokovic a fost trimis acasă: Politicieni de doi bani. Guvernul australian, implicat

Novak Djokovic ar putea deveni un precedent al sportivilor care vor să perfomeze în pandemie. 

Novak Djokovic a ajuns în țara natală, pe aeroportul din Belgrad, fiind primit de susținătorii săi cu mesaje de încurajare și chiar un imn. În privința reglementării turneelor de tenis, analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre încurcătura dintre guvernul australian și organizatorii Australian Open. Stafful tenismenului nu a oferit un program al sportivului pentru perioada următoare. 

”Ce s-a întâmplat în Australia arată că politicieni de doi bani pot fi atât în Europa de Est, unde democrația abia se învață, cât și la antipozi, în democrații consolidate cum este Australia. Înțeleg că nu a completat bine, că o fi, că o păți și că ce mai vreți, dar Djokovic a anunțat că nu este vaccinat și a primit o derogare să participe la turneu din partea guvernului australian, că altfel nu i-ar fi dat viză. Deci guvernul australian este implicat. 

Că îl țineai două săptămâni în carantină, că îți luai toate măsurile ca sportivul nevaccinat să poată să joace în deplină siguranță, era categoric o soluție. Omul a fost invitat, câștigase turneul de nouă ori, anul ăsta era invitat din nou. Era o competiție sportivă de mare impact, se bucura toată lumea.

Ce câștigi în momentul în care, eu știu, nu a spus exact, nu a formulat ce trebuie un colaborator, îl dai afară? Acum vine Franța. Eu înțeleg toate măsurile, știți foarte bine, personal sunt în favoarea tuturor măsurilor de izolare, sunt pro vaccinare până în măduva oaselor”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel