Avocatul Poporului: Ziua Eroilor, una dintre cele mai importante sărbători naţionale

Avocatul Poporului a transmis un mesaj de Ziua Eroilor, arătând că aceasta este una dintre cele mai importante sărbători naţionale şi că pomenirea eroilor reprezintă o datorie de onoare pentru fiecare român.

'Ziua Eroilor, sărbătorită în fiecare an de ziua Înălţării Domnului, este una dintre cele mai importante sărbători naţionale, pe care România o marchează pentru a-şi aduce omagiul eroilor, ostaşilor şi luptătorilor, români sau străini, care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, în lagăre şi în închisori pentru apărarea patriei şi a credinţei strămoşeşti, pentru înfăptuirea marilor idealuri ale neamului şi pentru libertatea şi demnitatea poporului român.

Pomenirea eroilor, a celor jertfiţi pentru apărarea ţării, a credinţei şi a culturii este o datorie de onoare pentru fiecare român. Doar privind cu respect spre trecut putem să înaintăm, sub conducerea lui Dumnezeu. Ne înclinăm cu pioşenie în faţa acelora care şi-au sacrificat viaţa pe altarul datoriei faţă de patrie. Dumnezeu să-i odihnească pe eroii neamului românesc!', se arată într-un comunicat transmis de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel