”Aventură cu 4 stele”. Nea Mărin și-a impresionat colegii: ”Un om tare corect”

”Aventură cu 4 stele” continuă în fiecare luni și marți, de la 20.30, pe Antena1. Cele 4 vedete ale ediției din această săptămână sunt unele tare îndrăgite de publicul român: Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Cristina Țopescu și nea Mărin. 

Cunoscut de toată lumea pentru energia lui debordantă, nea Mărin face senzație și de data aceasta. Tocmai datorită spiritului competitiv de care dă dovadă cu fiecare ocazie, și în Grecia, el este cel care câștigă cele mai multe dintre concursurile desfășurate în cadrul emisiunii. 

Deloc surprinzător, nici pe plaiurile grecești nea Mărin nu are stare. După câteva ore în care a mers la piscină și s-a relaxat la hotelul de 4 stele unde era cazat, el a decis să meargă în vârful muntelui, la muncă, să le ajute pe cele trei partenere ale sale din emisiune.

Carmen Tănase, Adriana Trandafir și Cristina Țopescu au fost extrem de surprinse să-l vadă pe nea Mărin, care, în acele momente, trebuia să fie la hotel și să se bucure de răsfățul pe drept câștigat. 

”Nea Mărin e un om tare corect. A renunțat la seara lui relaxantă, la 4 stele, ca să vină să ne ajute pe noi. Domnule, a pus mâna și ne-a ajutat. Și n-a fost deloc muncă ușoară ce am avut noi de făcut. E băiat nea Mărin”, a declarat impresionată Carmen Tănase.

Ce-i drept, munca acestora chiar nu a fost deloc una ușoară, au avut de cărat niște bușteni ce aveau să devină lemne de foc,  într-un camion aflat la câțiva metri depărtare. Niciunul dintre protagoniști nu s-a dat însă înapoi de la munca asiduă.

Ce activității neobișnuite dar și prin ce peripeții au trecut cei patru protagoniști ai emisiunii ”Aventură cu 4 stele”, telespectatorii pot afla în această seară, de la 20.30, numai la Antena1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel