Autopsia lui Patrick Ekeng, finalizată de IML

Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală (IML) au terminat autopsia fotbalistului Patrick Ekeng, căzut pe terenul de sport în timpul partidei Dinamo-Viitorul. 

La investigaţii a asistat şi un medic camerunez.

Doctorii au decis să mai facă anumite investigații, înainte de a da verdictul și de a spune cauza morții. La INML se află și fratele camerunezului, care a fost la stadionul Dinamo, informează romaniatv.net. 

Patrick Ekeng, 26 de ani, a decedat vineri noapte, la Spitalul Floreasca, după ce s-a prăbușit pe teren în meciul Dinamo - Viitorul.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit din cauza unei afecţiuni cardiace, a declarat luni pentru AGERPRES medicul legist Abdo Salem. 

Potrivit medicului, în urma autopsiei efectuate s-a constatat că jucătorul dinamovist avea o problemă la inimă. 'Am constatat inima mai mare şi pentru un sportiv. (...) Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm şi stop cardiac. A avut o problemă cardiacă - aceasta a fost cauza decesului', a spus legistul.

El a arătat că mai sunt aşteptate şi rezultatele analizelor. 'Prima parte am făcut-o. Acum aşteptăm analizele laboratoarelor să ne trimită rezultatele. Dacă nu era nevoie de ele nu le prelevam (n.r. - probe). Avem nevoie şi de aceste rezultate', a explicat medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel