Australian Open. Simona Halep, după victoria cu Lizette Cabrera: Îmi place aici, îmi place să joc împotriva australienilor

Australian Open. Simona Halep, după victoria cu Lizette Cabrera: Îmi place aici, îmi place să joc împotriva australienilor
Australian Open. Simona Halep, după victoria cu Lizette Cabrera: Îmi place aici, îmi place să joc împotriva australienilor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a declarat, după victoria obţinută în faţa australiencei Lizette Cabrera, cu 6-2, 6-1, luni, în prima rundă a turneului Australian Open, că îi place la antipozi şi să joace contra australienilor.

Îmi place aici, îmi place să joc împotriva australienilor, a declarat Halep, zâmbitoare, după victoria reuşită în 59 de minute, având în vedere că în turul secund va înfrunta o altă reprezentantă a gazdelor, Ajla Tomljanovic.

Mă simt bine. Corpul meu este în formă. E de fiecare dată dificil să joci contra unei adversare care loveşte tare (Tomljanovic, n. red.). Trebuie să fiu tare pe picioare, să mă concentrez şi să dau tot ce pot mai bun, a mai spus Halep, care este antrenată de australianul Darren Cahill. Halep a reuşit luni cea mai facilă victorie a sa de debut în primul turneu de Mare Şlem al anului din ultimii ani.

Vezi și Mihaela Buzărnescu, învinsă de Bianca Andreescu în primul tur la Australian Open

După ce în 2016 şi 2017 a pierdut în runda inaugurală, în 2018, când a jucat finala, Halep a fost condusă în primul tur de tânăra jucătoare australiană Destanee Aiava cu 5-2 în primul set şi a avut de salvat câteva mingi de set. În 2019, estoniana Kaia Kanepi a condus-o pe Simona cu un set şi break, iar în 2020, americanca Jennifer Brady a avut trei mingi de set în faţa româncei în primul set.

VEZI ȘI Australian Open. Irina Begu, eliminată de Nina Stoijanovici încă din primul tur al competiției

Halep are 4-0 în meciurile directe cu Ajla Tomljanovic (27 ani, 69 WTA), pe care a învins-o prima oară în 2010, la Lisabona, în Fed Cup, cu 6-7 (5), 6-1, 7-6 (2), apoi în 2018 în turul al doilea la Cincinnati, cu 4-6, 6-3, 6-3, în 2019 în primul tur la Roland Garros, cu 6-2, 3-6, 6-1, şi ultima oară anul trecut în optimi la Adelaide, cu 6-4, 7-5.

Simona Halep va juca şi la dublu la Melbourne, unde va face pereche cu tânăra jucătoare australiană Charlotte Kempenaers-Pocz (16 ani), iar în prima rundă cele două vor avea ca adversare cuplul australian compus din Arina Rodionova şi Storm Sanders.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel