Australian Open 2020: Cum se relaxează Simona înainte de meciul cu Muguruza

Pentru Simona Halep, astăzi este zi de odihnă sau de relaxare... la shopping.

Tribunele arenei din Melbourne, unde Simona Halep a jucat cu Kontaveit, au izbucnit în râs în momentul în care sportiva noastră a anunțat cum își va petrece momentele de relaxare înainte de semifinala cu Muguruza, la Australian Open 2020, dar și că nu se va uita la alte meciuri de tenis:

„Nu, nu o să mă uit la meci. O să mă bucur de această zi, pentru că mai e mult din ea. O să mă liniştesc, o să merg la cumpărături, ca în fiecare zi, pentru că asta mă motivează, aşa cum am spus şi la meciul trecut. Mâine, o să mă gândesc la meci, azi, nimic despre tenis. Nu vă spun ce o să cumpăr, merg la magazine şi văd acolo ce mă inspiră. De fiecare dată îmi cumpăr câte ceva. Lucruri mici, dar îmi cumpăr".

Simona Halep are un parcurs de excepţie la Australian Open 2020, unde a ajuns în semifinale. Simo a eliminat-o, miercuri, pe Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1, în sferturile de finală, la capătul unui meci care a durat doar 53 de minute. Cu această ocazie, românca a ajuns în careul de aşi fără set pierdut, performanţă pe care a mai bifat-o doar la Roland Garros 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel