AUSTRALIAN OPEN 2015: FLORIN MERGEA și HORIA TECĂU, adversari la DUBLU în SFERTURI DE FINALĂ

foto: digisport.ro
foto: digisport.ro

AUSTRALIAN OPEN 2015. Performanță uriașă pentru tenisul autohton. Proba de dubul masculin de la Australian Open va programa un duel între doi jucători din România: Florin Mergea și Horia Tecău.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (favoriți numărul 14) a reușit luni una dintre cele mai mari surprinze din proba de dublu de la Melbourne. Cei doi au trecut de cel mai bun cuplu din lume, frații Bob și Mike Bryan.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Americanii au făcut primii break-ul și au condus cu 4-2, însă apoi s-au văzut egalați. Gama variată de lovituri a lui Mergea l-a ajutat pe român să îi pună în încurcătură pe gemenii americani, iar serviciile înaltului Inglot (1,94 metri) au ajutat la câștigarea primului set, scrie digisport.ro.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Mergea și colegul său din Marea Britanie s-au impus la tie-break, iar în actul secund au făcut break-ul decisiv la scorul de 3-2. Ulterior, Florin și Dominic au arătat siguranță pe propriul serviciu și nu le-au mai permis fraților Bryan să revină.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Prin victoria cu 7-6 (4), 6-3, Mergea și Inglot s-au calificat în sferturile de finală de la Melbourne, unde vor da piept cu un alt român, Horia Tecău.

Vezi și: Când joacă Simona Halep cel mai greu meci de la Australian Open

AUSTRALIAN OPEN 2015. Favoriți numărul 6 la Australian Open, Horia Tecău și partenerul său, Jean-Julien Rojer, au avut un meci mult mai dificil, decis în tiebreak-ul setului decisiv, cu perechea Eric Butorac (SUA)/Sam Groth (Australia).

AUSTRALIAN OPEN 2015. Cuplul româno-olandez s-a impus după mai bine de două ore, cu 3-6, 7-5, 7-6, și s-a calificat în sferturile de finală de la Melbourne.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Astfel, Horia Tecău şi Florin Mergea vor fi adversari pentru un loc în semifinalele probei de dublu la Melbourne, unde România va avea sigur un reprezentant. În startul carierelor lor, cei doi au fost parteneri și au câștigat împreună turneul de dublu de la Wimbledon, la categoria juniori, în 2002 și 2003.

AUSTRALIAN OPEN 2015. Cele două perechi sfert-finaliste şi-au asigurat cecuri în valoare de 71.000 de dolari australieni (50.300 de euro) şi 360 de puncte ATP fiecare.

6 titluri la Australian Open și-au trecut în cont frații Bryan

103 trofee a câștigat cuplul Mike/Bob Bryan, cele mai multe din istoria tenisului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel