Urmărește emisiunea live


Au fost prinşi criminalii italianului ars în maşină în Măgurele. Crima, într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei

foto Antena 3. Persoanele surprinse în zonă, pe camerele de supraveghere
foto Antena 3. Persoanele surprinse în zonă, pe camerele de supraveghere

Poliţiştii i-ar fi prins pe cei care l-au ucis pe bărbatul italian ars într-o maşină în Măgurele. 

Ar fi vorba, conform surselor România TV, chiar de cele două persoane surprinse pe camere de supraveghere din zonă. Una dintre probele cheie de la dosar ar fi tricoul plin de sânge al femeii, găsit la percheziţiile de noaptea trecută. Crima s-ar fi produs într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei. 

Femeia are 24 de ani, iar bărbatul 26 de ani şi, conform sursei citate, şi-ar fi recunoscut deja faptele în faţa procurorilor. Ei l-ar fi lovit pe italian cu un topor în zona capului, după care l-au tranşat, l-au dus chiar cu maşina acestuia pe câmpul din Măgurele şi au incendiat autoturismul. Antena 3 spune, conform unor surse, că bărbatul ar fi fost cel care l-ar fi ucis pe italian, din gelozie, acesta având o relația cu fosta sa soție. Se pare că cei doi foști soți ar fi avut și doi copii, care s-ar afla deja în grija statului. 

Anchetatorii ar căuta şi un al treilea complice, care i-ar fi aşteptat pe cei doi la şoseaua principală din Măgurele. 

Se pare că italianul de 64 de ani era un afacerist discret, cu mai multe mici afaceri în România, dar și cu legături importante cu oameni de afaceri din nordul Capitalei. 

Cine era bărbatul ucis

Au apărut primele imagini cu bărbatul care se presupune că a fost ucis și incendiat pe un câmp din Măgurele. Ar fi un italian din Mihăilești, Giurgiu, arată Antena 3. Anchetatorii sunt la casa acestuia și au audiat mai multe persoane.  

Sâmbătă dimineață, în jurul ore 09:00, un bărbat, care a trecut pe lângă mașina care ardea, a apelat serviciul de urgență 112. După stingerea incendiului, în portbagajul mașinii, au fost descoperite rămășite umane. Surse din anchetă spuneau că ar fi vorba despre o crimă, urmată de tranșare și incendiere.  Se pare că o lovitură puternică la nivelul capului ar fi provocat decesul persoanei. Criminalul sau criminalii ar fi vrut, prin incendiere, să-și acopere urmele. Se pare că mașina ardea de ore bune, dar oamenii din Măgurele, obișnuiți să se dea foc pe câmp la diverse, nu au fost îngrijorați, astfel că nu au apelat 112. S-a constatat că mașina incendiată ar fi o Dacie din 2017, înmatriculată în Italia. S-a descoperit ulterior că rămășițele din portbagaj sunt ale unui bărbat. De asemenea, pe o camera de supraveghere s-ar fi văzut în jurul orei 07:00, sâmbătă, cum două persoane, un bărbat și o femeie, se grăbeau să plece din zonă. Ei ar fi ajuns în Măgurele cu două mașini, dar fi plecat cu una, pe același drum. Astfel, se bănuiește că locul crimei ar fi în București, ancheta fiind preluată de anchetatorii din Capitală.  CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel